Celebra prezicătoare Baba Pufoaica din Babadag, face dezvăluiri şocante despre pandemie

Autorul Articolului:
Celebra prezicătoare Baba Pufoaica din Babadag, face dezvăluiri şocante despre pandemie

Zeci de băbăieni au auzit de Baba Pufoaica, misterioasa clarvăzătoare din Babadag care i-a uimit chiar şi pe cei mai sceptici cu cunoştinţele ei aproximative despre viitor. Astăzi, Baba Pufoaica a luat-o din nou pe ulei şi a făcut dezvăluiri apocaliptice despre pandemia COVID-19, soarta României şi a Babadagului în următorii ani.

Potrivit Babei Pufoaica, în 2021 o să fie un an prost pentru prune, iar birturile nu vor mai da pe caiet. Situaţia se va îmbunătăţi abia în 2025, când va fi un an foarte bun pentru prune iar birturile vor da din nou pe caiet.

Spre mijlocul secolului, adaugă Baba Pufoaica pentru BabadagLive.Ro, de undeva din îndepărtata Chină va veni Antihristul, care va tăia prunii şi le va interzice cârciumarilor să dea pe caiet. Abia după ce acesta va fi învins, pe planetă va începe domnia păcii, o perioadă de 1000 de ani de prune zemoase şi caiete fără sfârşit.

Abia după aceea, prezice clarvăzătoarea puțin amețită de aburii prunelor, omenirea va ajunge la judecata de apoi, când se va stabili exact cine şi cât a băut pe caiet, dar mai e până atunci şi important e dacă în anul respectiv se vor face prunele.

Acest articol este un pamflet și trebuie tratat ca atare!

 

 

Toate materialele prezente în această categorie (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Această categorie nu difuzează informații veridice, ci publică interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile. De fapt, orice asemănare cu persoane reale este un adevărat compliment pentru noi. Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestei categorii este îndemnat să se împace cu situația, asta dacă nu știe de glumă.

 

DISTRIBUIE PE:

 
PAGINA NOASTRA OFICIALA DE FACEBOOK BABADAGLIVE.RO