Barbat din Babadag prins baut la volan de politie

Autorul Articolului:
Barbat din Babadag prins baut la volan de politie

La data de 10 iulie a.c., polițiștii din cadul Poliției Oraș Babadag au depistat un bărbat de 51 de ani, din Babadag, în timp ce conducea un auto, pe strada Prahovei, din localitate, fiind sub influența băuturilor alcoolice, cu o concentrație de 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat.

 

Nici in judet nu a fost mai bine, iata de ce:

La data de 11 iulie a.c., polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Tulcea au depistat un bărbat de 44 de ani, din Tulcea, în timp ce conducea un auto pe strada Babadag, din municipiu, fiind sub influența băuturilor alcoolice, cu o concentrație de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La data de 11 iulie a.c., polițiștii Secției 3 Poliție Rurală baia au depistat un bărbat de 53 de ani, din Constanța, în timp ce conducea un auto, pe DJ 223A, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

La data de 12 iulie a.c., polițiștii Serviciului Rutier Tulcea au depistat un bărbat de 34 de ani, din Tulcea, în timp ce conducea un auto, pe strada Păcii, din municipiu, fiind sub influența băuturilor alcoolice, cu o concentrație de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La data de 12 iulie a.c., polițiștii Serviciului Rutier Tulcea au depistat un bărbat de 40 de ani, din județul Galați, în timp ce conducea un auto pe DN 22D, fiind sub influența băuturilor alcoolice, cu o concentrație de 0,73 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La data de 12 iulie a.c., polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Baia au depistat un bărbat de 44 de ani, din localitatea Topolog, județul Tulcea, în timp ce conducea un auto pe raza localității Topolog, fiind sub influența băuturilor alcoolice, cu o concentrație de 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La data de 12 iulie a.c., polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Tulcea au depistat un bărbat de 27 de ani, din localitatea Sfântul Gheorghe, județul tulcea, în timp ce conducea un auto pe strada Victoriei, din municipiu, fiind sub influența băuturilor alcoolice, cu o concentrație de 0,43 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În toate cauzele, polițiștii au întosmit dosare de cercetare penală.

Biroul de presă al IPJ Tulcea

Foto - Arhiva

DISTRIBUIE PE:

 
PAGINA NOASTRA OFICIALA DE FACEBOOK BABADAGLIVE.RO