Balcon prăbușit la Babadag. Vecinul de dedesubt refuză să returneze țuica și gogonelele victimei!

Autorul Articolului:
Balcon prăbușit la Babadag. Vecinul de dedesubt refuză să returneze țuica și gogonelele victimei!

Vestea că unui bărbat din Babadag i s-a prăbușit balconul a făcut înconjurul României. Drama victimei este însă mult mai mare decât se știe, pentru că odată cu balconul i s-a prăbușit în balconul vecinului de dedesubt și o mare parte din averea sa.

”Mi-au ajuns la vecin un butoi cu varză, 12 borcane cu gogonele și castraveți, două damigene cu pălincă, plus porcul pe care îl creșteam pentru Crăciun”.
”Mai avea și nevasta mai multe ghivece cu flori, dar la alea nu le duc dorul, că nu țin nici de foame, nici de sete.” ne-a povestit Costică

Deși s-a chinuit toată ziua să-și recupereze produsele, vecinul de dedesubt refuză să-i returneze marfa. ”Mi-a dat înapoi doar o damigeană goală, m-a mințit că așa a găsit-o și că în rest n-a ajuns nimic în balconul lui”, spune victima. ”Iar când i-am zis că se aude porcul cum guiță prin apartament, mi-a spus că e de la televizor, că se uită la o înregistrare cu Adrian Păunescu.”
Vecinul hoțoman nu a vrut să comunice cu echipa Babadaglive!

 

Acest articol este un pamflet și trebuie tratat ca atare!

 

 

Toate materialele prezente în această categorie (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Această categorie nu difuzează informații veridice, ci publică interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile. De fapt, orice asemănare cu persoane reale este un adevărat compliment pentru noi. Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestei categorii este îndemnat să se împace cu situația, asta dacă nu știe de glumă.

 

DISTRIBUIE PE:

 
PAGINA NOASTRA OFICIALA DE FACEBOOK BABADAGLIVE.RO