BABADAG - Mandat pus în executare de polițiștii tulceni! BULETIN DE PRESA 4 SEPTEMBRIE

Autorul Articolului:
BABADAG - Mandat pus în executare de polițiștii tulceni! BULETIN DE PRESA 4 SEPTEMBRIE

La data de 3 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale al Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea împreună cu cei ai Poliției Oraș Babadag au depistat un bărbat în vârstă de 43 de ani, din Babadag, județul Tulcea, pe numele căruia Judecătoria Babadag a emis un mandat de executare a pedepsei de 4 ani închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

Persoana în cauză a fost escortată și încarcerată în Penitenciarul Tulcea.

 pus în pericol circulația pe drumurile publice

La data de 3 septembrie a.c., polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Tulcea au depistat un bărbat în vârstă de 35 de ani, din Tulcea, în timp ce conducea un auto, pe strada Crăițelor din municipiu, având suspendat permisul de conducere.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală.

Acțiune a polițiștilor tulceni pentru prevenirea și combaterea evaziunii fiscale și a comerțului ilicit

La data de 3 septembrie a.c., polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Tulcea au desfășurat acțiuni pentru verificarea legalității activității comerciale, prevenirea și combaterea evaziunii fiscale.

În cadrul acțiunii, au fost efectuate controale la 3 agenți economici cu profil transport persoane în Delta Dunării.

În urma controalelor, polițiștii au aplicat o sancțiune contravențională în valoare de 20.000 de lei, la Ordonanța de Urgență a Guvernului nr. 28/1999 privind obligația agenților economici de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale și au ridicat în vederea confiscării suma de 1.091 lei, neînregistrată în aparatul de marcat.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul Biroului Județean de Poliție Transporturi Tulcea, reprezentanților Inspectoratului Teritorial de Muncă și ai Căpităniei Tulcea.

Sursa: IPJ TULCEA

DISTRIBUIE PE:

 
PAGINA NOASTRA OFICIALA DE FACEBOOK BABADAGLIVE.RO