ARAD - Fals polițist care oprea mașinile în trafic, reținut de polițiştii adevărați!

Un tânăr din Arad, care s-a dat drept polițist, a fost reținut de adevărații oameni ai legii. Bărbatul a oprit mașini în trafic săptămâni în șir, până să fie prins, relatează Realitatea PLUS.

Autorul Articolului:
ARAD - Fals polițist care oprea mașinile în trafic, reținut de polițiştii adevărați!

Tânărul obișnuia să poarte uniformă și mai mult decât atât, avea documente false, așa se face că nu a fost deloc ușor pentru adevărații oameni ai legii să îl prindă. În plus, avea montat și girofar pe mașină.

Se pare că și-a făcut un obicei din a opri mașini în apropiere de Vama Nădlac. Totul a s-a întâmplat de la începutul lunii trecute și până în prezent, când a fost prins de oamenii legii, vorbim așadar de mai multe săptămâni în care tânărul de 22 de ani a făcut acest lucru. În cele din urmă, înă, pentru că a fostd epistat, rolul său de fals polițist s-a încheiat. Acum s-a ales cu dosar penal pentru uzurpare de calități oficiale. 

„În autoturismul celui bănuit au fost descoperite mijloace de avertizare luminoase (girofar, stroboscop), diverse documente şi legitimaţii”, precizează IPJ Arad

Arădeanul a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraţilor Judecătoriei Arad cu propunere de arestare preventivă.

DISTRIBUIE PE:

 
PAGINA NOASTRA OFICIALA DE FACEBOOK BABADAGLIVE.RO