Actualitate! NASA va trimite o femeie pe Lună, că s-a făcut praful cât casa!

Autorul Articolului:
Actualitate! NASA va trimite o femeie pe Lună, că s-a făcut praful cât casa!

NASA a anunţat noi detalii despre programul Artemis care va trimite astronauţi pe Lună. Dacă planurile vor funcţiona, în 2024 vor păşi oameni pe Lună, pentru prima dată după 1972. De data aceasta, vor ca o femeie să-i calce pe urme lui Neil Armstrong.

Măsura este de bun simț pentru că, așa cum s-a mai zis și cu alte ocazii, bărbații care au fost înainte pe lună „au lăsat acolo ca la porci și e o mizerie de nedescris. E praful cât casa, se simte nevoia unei mâini de femeie acolo”, au declarat responsabilii NASA.

Pe de altă parte numeroase organizații au protestat cu privire la anunțul extrem de sexist în această privință. „Nu mai există dragoste, nu mai există empatie sau înțelegere pe lumea asta? Ce a făcut femeia aia de au trimis-o direct pe lună, cât de mult să te calce pe nervi s-o trimiți tocmai acolo?”.

Acest articol este un pamflet și trebuie tratat ca atare!

Toate materialele prezente în această categorie (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Această categorie nu difuzează informații veridice, ci publică interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile. De fapt, orice asemănare cu persoane reale este un adevărat compliment pentru noi. Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestei categorii este îndemnat să se împace cu situația, asta dacă nu știe de glumă.

DISTRIBUIE PE:

 
PAGINA NOASTRA OFICIALA DE FACEBOOK BABADAGLIVE.RO