Foto: Accident grav la ieşire din Tariverde, un microbuz implicat, 5 victime!

Update: 12:15 În data de 05.07.2021 ora 07.33 am fost solicitaţi prin sistemul unic de urgenta 112, pentru un accident rutier produs pe DN22, între Tariverde şi Mihai Viteazu în care au fost implicate 2 autoturisme şi un microbuz. S-a alertat şi direcţionat către locul accidentului: elicopter 349, 3 echipaje tip B2 de la SAJ, 2 echipaje tip B2 de la SMURD. La locul accidentului s-a constatat că în cele 3 vehicule s-au aflat 27 de persoane din care 4 au necesitat transportul la spital: O victimă de sex masculin, 21 ani, cu TCC grav, cu amnezie retrogradă, traumatism de bazin, transportat de EC349 la UPU SCJU Constanţa ; O victimă de sex masculin, 24 ani, cu traumatism de coloana cervicală, traumatism de umăr stg., transportat de B2 SAJ la UPU SCJU Constanţa; O victimă de sex feminin, 58 ani, policontuzionată, transportată de B2 SMURD la UPU SCJU Constanţa; O victimă de sex feminin, 65 ani, cu traumatism de umăr şi mb. sup. stg., transportată de B2 SMURD la UPU SCJU Constanţa.

Autorul Articolului:
Foto: Accident grav la ieşire din Tariverde, un microbuz implicat, 5 victime!
Captura Foto

Un accident rutier s-a produs luni, la ieșire din localitatea Tariverde, județul Constanța, în urma impactului rezultând cinci victime.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN 22 Constanța-Tulcea, între localitățile Mihai Viteazu și Cogealac, județul Constanța, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme și un microbuz de transport persoane.

În urma impactului, microbuzul s-a răsturnat, iar două persoane au suferit leziuni, fiind evaluate medical la fața locului.

Traficul rutier se desfășoară alternativ, pe un fir, dirijat de polițiști, pentru aproximativ 30 de minute

Update: 10.56 Medicii de la Ambulanță spun că este vorba despre 4 victime, care sunt conștiente, au traume minore și au fost transportate la spital.

Vom reveni cu amănunte.

Foto galerie:

DISTRIBUIE PE:

 
PAGINA NOASTRA OFICIALA DE FACEBOOK BABADAGLIVE.RO