5 motive sa nu folosesti subdomeniu

Autorul Articolului:
DISTRIBUIE PE:

5 motive sa nu folosesti subdomeniu

Site-ul creat pe subdomeniu web este gratuit.

Inainte de a vedea un avantaj in folosirea unui subdomeniu, afla ca un astfel de site este total nerecomandat din mai multe puncte de vedere.

 

Iată doar 5 dintre acestea:

1. Site-ul gratuit NU iti apartine, fiind proprietatea firmei care ofera serviciul respectiv

•Dezavantajul major este acela ca un subdomeniu este proprietatea celor care detin domeniile principale (ex. Blogspot.roWeebly.comWordPress.com etc.), existand oricand posibilitatea ca subdomeniile sa fie sterse fara notificare prealabila si fara posibilitatea de a recupera datele/fisierele.

 

2. NU beneficiaza de o pozitionare maxima in motorul de cautare Google

•Totul se raporteaza la Google, pentru ca de aici vin majoritatea vizitatorilor. Un subdomeniu este inferior in rang unui domeniu propriu. Un site creat pe subdomeniu nu va atrage niciodata numarul maxim de vizitatori din Google. Google se axeaza foarte mult pe indexarea domeniilor !

 

3. NU poate fi personalizat decat intr-un mod foarte simplist, total neadecvat.

•Dacă iti doresti un site cu design atractiv, care sa impresioneze, subdomeniul nu este rentabil pentru tine. Platforma pe care este construit site-ul nu permite utilizatorilor să efectueze astfel de modificari. Fiind un serviciu gratuit, calitatea și facilitatile oferite sunt intotdeauna pe locul doi.

 

4. NU poate fi monetizat prin toate modalitatile disponibile, ceea ce inseamna ca aduce foarte putini bani detinatorului, uneori chiar deloc

•Platforma site-ului gratuit nu permite:

⇒integrarea instrumentelor de promovare oferite în cadrul celor mai importante retele de afiliere.

⇒instalarea de plugin-uri.

⇒publicarea oricarui tip de continut.

Chiar daca  gasesti o platforma care sa iti permita asta, parca tot suna aiurea un subdomeniu gen: liana-stories.pe-bune.biz, nu ?

 

5. NU arată deloc profesionist si transmite vizitatorului ideea ca este un site de calitate inferioara

•Site-urile gratuite sunt pentru cei fara pretentii. Pentru cei care nu doresc sa obtina profit sau care nu vor sa transforme site-ul intr-o afacere.

•Se poate spune chiar ca site-urile gratuite sunt facute mai mult pentru copii sau sunt facute de catre cei care care nu au posibilitatea sa investeasca intr-un domeniu. Spun asta fara a jigni pe nimeni.