11 societăți comerciale verificate ieri în județul Tulcea

Autorul Articolului:
11 societăți comerciale verificate ieri în județul Tulcea

Ieri, 19 iulie, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea au continuat verificările în sistem integrat împreună cu reprezentanții altor instituții cu atribuții în domeniu, privind respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă. 
Respectarea măsurilor de protecție sanitară și a celor privind distanțarea fizică în toate zonele aglomerate au reprezentat obiectivul acțiunilor desfășurate, astfel că agenții economici din centre comerciale, piețe, târguri, terase și cluburi în aer liber de pe raza județului Tulcea au fost controlați cu prioritate. 
De asemenea, acțiunile au vizat inclusiv verificări în mijloacele de transport în comun, pentru conștientizarea cetățenilor cu privire la respectarea normelor legale în vigoare. 
Ieir, la nivelul județului Tulcea au fost verificate 11 societăți comerciale.
Pentru neregulile constatate, au fost aplicate 2 sancțiuni contravenționale pentru fapte de natură economică în context COVID-19, în valoare de 1500 lei. 
Astfel de activități vor avea loc și în perioada următoare, în vederea conștientizării tuturor cetățenilor privind necesitatea respectării măsurilor de distanțare socială.

DISTRIBUIE PE:

 
PAGINA NOASTRA OFICIALA DE FACEBOOK BABADAGLIVE.RO